Etusivu / Adoptio / Enkelit / Dikas

5.4.2022

Olen aina iloinen, energinen, kiltti ja ystävällinen.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 09/2021. Hyvää matkaa!

Juoksin juoksin juoksin ja juoksin. Ympäri kyliä. Olen tosi hyvässä kunnossa! Kun kylillä näkivät, että ihan vain juoksen itsekseni eikä minulla todellakaan ole kotia, niin yksi perhe sitoi minut pihalleen kiinni ja alkoi etsiä apua. Kun täällä maaseudulla on tietenkin ihan tavallista, että kotikoiratkin juoksee ympäri kyliä, siis niillä on jonkinlainen koti, mutta sieltä pääsee helposti karkuun, kun on tylsää ja sitten juostaan tyttöjen perässä tai ruokaa etsien ja mennään kuitenkin takas kotiin, kun tulee ilta. Tai sitten karataan kotoota ja yritetään juosta karkuun, mutta omistajat palauttaa ketjun päähän. Mutta minulla ei ihan oikeasti ollut paikkaa minne mennä.

Salaisuus on sellainen, että minussa saattaisi olla vaikka jotain siniveristä labradorinnoutajaa perimässäni, olen huoleton heppu, iloinen hännänheiluttaja.

Lisää uutisia

Kun minulle ei ole vieläkään löytynyt kotia, niin omistajat halusivat lopettaa minut. Eläinsuojeluyhdistykseltä onneksi vapautui kotihoitopaikka ja pääsin sellaisen mukavan teinitytön seuraksi. Rupesin heti leikkimään leluilla ja elämäni on yhtä juhlaa nyt. Ansaitsen oman kodin, olen ihan kiva koiruus.

Osaan jo istua käskystä ja tennispallot ovat ihan parhaita. Rakastan ihmisiä yli kaiken. Tulen myös toimeen muiden koirien kanssa. Olisko nyt jo minun aikani löytää oma koti?

Lisää uutisia

Minua voi käsitellä ja olen rohkea ja oppivainen. Osaa matkustaa autossa. Lempijuttu on leikkiä vinkuleluilla.
Muiden koirien suhteen olen enemmän dominoiva, vaikka yleensä haluaa leikkiä, mutta joidenkin kanssa rähisen. En oikein tiedä, miten minun tulisi muiden kanssa olla. Rakastan ihmisiä niin paljon, että olisin varmasti hyvin iloinen ihan ainoanakin koirana.

Katso nyt kuinka komea minä olen.
Väitätkö että voit vastustaa tätä charmia ja nauravaista nassua?!

Lisää uutisia

Dikas on etsinyt kotia jo vuoden. Koko vuoden ajan vapaaehtoinen tyttö Agne on tehnyt töitä Dikaksen kanssa ja koira on kuin kotonaan kävelylenkeillä kaupungilla, osaa komentoja, kuuntelee, kommunikoi ihmisen kanssa. Ei pelkoja.