27.2.2022

Olen Dinge, fiksu ja hyväkäytöksinen seniorikoira. Ikää minulla on jo 12 vuotta, mutta olen edelleen energinen ja iloinen koira. Entinen omistajani valitettavasti menehtyi, joten etsin uutta kotia.

Minä olen Dinge, iloinen ja energinen seniorikoira. Entinen omistajani, joka piti minusta hyvää huolta, valitettavasti menehtyi. Hänen sukulaisensa toivat minut eläinlääkärille lopetettavaksi, mutta koska olin hyväkuntoinen ja terve koira, niin eläinlääkäri päätti viedä minut tarhalle etsimään loppuelämän kotia. Aika mahtava juttu, sain uuden mahdollisuuden elämään!

Minulla on elämää takana jo 12 vuotta, mutta olen edelleen aktiivinen ja rakastan leikkiä. Olen myös terve koira. Käytökseni on arvosteluasteikolla täysi kymppi: osaan esimerkiksi ilmoittaa vessahädästäni vinkumalla vaimeasti. En hauku muita koiria enkä ihmisiä.

Omistajani on minulle tärkein asia maailmassa, joten seuraan häntä kaikkialle enkä ikinä aiheuta ongelmia. Yhdestä asiasta tosin täytyy mainita: minulla on taipumusta kuorsata yöllä, joten kannattaa ehkä harkita petini sijoittamista johonkin muualle kuin makuuhuoneeseen.

Olen fiksu ja helppohoitoinen koira, joten sopisin koiraksi niin nuorelle kuin hieman vanhemmallekin omistajalle.