26.9.2022

Hei, olen Dobis, edelleen aktiivinen ja energinen herrasmies. Turhaudun täällä tarhalla aktiviteetin puuttesta, ja siksi etsin nyt rakastavaa ja kokemusta omaavaa loppuelämän kotiani sieltä Suomesta ♥

Uutisia tarhalta 1.7.2022

Hei, täällä sitä yhä ollaan tarhalla. Vapaaehtoiset rakastavat minua ja minulla on monta koirakaveria. Muiden koirien kanssa olen herrasmies, jätän kaikki rauhaan ja siirryn sivuun jos joku murisee. Olen ollut täysin terve ja täynnä energiaa. Mutta turhaudun täällä tarhalla, jossa en aktiivisena ja energisenä saa riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä. Missä on oma kotini? Olen ollut täällä jo niin kauan, että kaipaan rakastavaa ja ymmärtäväistä omaa ihmistäni ja kotiani. Voisitko sinä tarjota sen minulle ♥

5.11.2021

Minulla oli NÄLKÄ! Hirveä nälkä. Olin vaeltanut metsässä ja vaikka missä ja voimat vain loppuivat. Olin hurjan laiha ja jäin makaamaan siihen erään maalaistalon pihaan. Pikku ylläri talon asukkaille.

Aluksi meillä oli sellainen väärinkäsitys näiden ihmisten kanssa. Kun se talon mies ruokki minua, niin syvältä rinnastani lähti oikein hurja murina. Kun se eläinsuojelija tuli minua hakemaan, niin murisin kanssa. Kaikki pelkäsivät minua. Kukaan ei arvannut miten NÄLKÄINEN minä olin ja miten vahdin ruokaani.

Minulle laitettiin kuonokoppa ja nostettiin tärisevin käsin autoon. Kaikki luulivat, että hyökkään ihmisten kimppuun. Ei mitään sellaista. Olin ihan kiltti ja vähän hämmentynyt eläinlääkärillä. Kaikki toimenpiteet sujuivat hyvin.

Olen asunut tarhalla jo joulukuusta 2020 lähtien ja murinat jäivät kauas sinne talon pihaan. Olen upeassa kunnossa ja saan tarpeeksi ruokaa joka päivä. Olen energinen ja rakastava koira. Ei minulla ole tarvetta murista kenellekään.

Vahdin ruokaani muilta koirilta ja olen mustasukkainen huomiosta, joten ehkä minulle sopisi koti ilman muita koiria. Oletettavasti olen asunut koko elämäni ilman ihmisen rakkautta, joten olisihan se upeeta, jos sitä rakkautta ei tarvisi jakaa kenenkään kanssa. Tai sitten uuden omistajani pitäisi todella osata tutustuttaa minut muihin koiriin turvallisesti. Mutta pohjimmiltani olen vain rakkautta ja huomiota kaipaava.

Löytyisikö sinulta kokemusta ja ymmärrystä minunkaltaistani kohtaan, niin että voisit tarjota minulle rakastavan ja turvallisen loppuelämän kodin ♥