31.3.2022

Hei, olen Dodis, elämäniloinen ja ystävällinen herrasmies vailla rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Olen joutunut elämään koko elämäni metalliketjun jatkeena, kunnes pääsin tänne Mazas Draugasin tarhalle.

Taustastani huolimatta olen varsin vetreä senioriherra. Elämässä pitää selvityäkseen olla huumoria ja pikettä silmäkulmassa, ja sitä minulla vielä riittää. En suinkaan ole aikeissa vallan sohvaperunaksi heittäytyä, vaan rakastan lähteä kunnon lenkille. Ja totta puhuakseni talvikilot pitäisi tässä saada myös sulateltua, joten reippahasti käypi askeleet…

Tutkin edelleen mielenkiinnolla eritoten hajumaailmaa. Kuulo on pikkuisen jo alkanut heikentyä, mutta nenä ja silmät pelaa vielä senkin edestä. Ja usko pois, välillä on niin paljon rattoisampaa, kun ei kuule enää kaikkea taustamelua. Olen ystävällinen kaikille ihmisille, ei sillä väliä oletko nuori vai jo vanhemman puoleinen, mies tai nainen, tai vaikka pieni lapsi. Toisten lajitoverieni suhteen olen aluksi varovaisella kannalla, en ryntää suinpäin tuttavuutta tekemään. Mutta jos hän on ystävällinen ja kohtelias minua kohtaan, rentoudun ja vastaan puolestani kohteliaalla tervehdyksellä.

Mutta mikään ei voita kunnon halailua, hellimistä ja rapsuttelua. Olen koko elämäni unelmoinut siitä ja edelleen haaveilen, että saisin viettää loppuelämäni (mitä ikinä sitä jäljellä onkaan) rakastavassa kodissa, ketjusta vapaana, haleista, hellyydestä ja rapsutuksista nauttien. Oma pehmoinen peti olisi vielä bonus.

Voisitko sinä olla se loppuelämäni rakas ihminen, joka tajoasi minulle sen ♥