14.1.2023

Hei, olen Dominari. Elämäni ei ole ollut sieltä onnellisimmasta päästä, mutten ole vielä menettänyt toivoani teihin ihmisiin. Olenhan edelleen mitä suloisin ja rakastettavin pieni herrasmies ♥

Minut löydettiin teollisuusalueelta, johon asetuin pariksi päiväksi, enkä lähtenyt mihinkään. Niinpä sieltä otettiin yhteyttä läheiselle Mazas Draugasin tarhalle, josta minut tultiin noutamaan turvaan ja saamaan tarvitsemaani hoitoa.

Tullessani minulla oli punkkien, hyttysten ja loisten aiheuttamia terveydellisiä ongelmia. Nyt olen kuitenkin jo huomattavasti paremmassa kunnossa, kiitos hyvän hoidon. Vain minä tiedän oman historiani, mutta tarhan hoitajien mielestä olen rauhallinen, suloinen, iloinen ja ystävällinen, ihmisen huomiosta nauttiva hauveli.

Vaikka minut on hylätty, unelmoin silti edelleen siitä, että voisin löytää ikioman kodin, jossa minua rakastettaisi. Jossa voisin tuntea olevani perheenjäsen ja jonkun ihmisen paras ystävä. Voisitko sinä olla se, mitä olen koko elämäni kaivannut ja odottanut ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.