22.2.2022

Odotan vielä omaa kotia enkä ole saanut yhtään ainoata hakemusta. Mitäs siitä sanot? Eikö kukaan halua upeata, lumivalkoista, rakastavaa koiraa ilahduttamaan arkeaan?

Olen ollut tarhalla jo tammikuusta 2021 ja se on meidän tarhalla melko pitkä aika. Kotimaassani paikalliset perheet ovat jo alkaneet adoptoida tarhakoiria kiitettävän paljon viimeisten parin vuoden aikana. Koiria on kuitenkin paljon ja pennut, nuoret ja superhelpot koirat löytävät kodit nopeasti.

Ei se tarkoita sitä, että minä olisin paha koira. Olen hurjan ihmisrakas ja ihminen voi laittaa minut vaikka solmuun. Olen jämähtänyt tarhalle ehkä sen takia, että olen tosi aktiivinen ja metsästysvaistoinen koira. En tule toimeen muiden koirien kanssa ja pikkukoirat näyttäisivät olevan minulle riistaa siinä kuin joku pupunen.

Silti ihan epistä, että joudun elämään tarhalla. Olen nuori, rakastavainen, iloinen koira. Joku sopiva perhe saa minusta upean ystävän. Sanoinko jo, että olen mahtavan kaunis koira?

Minä olen varmaan aika lähellä Länsisiperianlaikaa. Voisit varmuuden vuoksi lukea rotukuvauksen ennen kaavakkeen täyttämistä. Näillä ihmisillä on sellainen tunne, että minulla voisi olla hyvä mahdollisuus löytää luonnettani ja aktiivisuuttani vastaava upea perhe juuri Suomesta. Joku mahtavan metsän keskellä asuva aktiivinen, luonnossa liikkuva perhe, jossa saa olla lapsia ja vaikka mitä ihmisiä, kunhan saan olla perheen ainoa karvakaveri. Nyt peukut pystyyn, että juuri se oikea perhe löytyy.

Ai niin, miten jouduin tarhalle? Minut löydettiin tien varrelta talviyönä. Ota siitä sitten selvää.