13.8.2022

Hei, olen Donatella, upea, lumivalkoinen, äärimmäisen ihmisrakas ja energinen leidi. Etsin edelleen ikiomaa rakastavaa loppuelämän kotiani. Toivon sen löytyvän pian Suomesta ♥

Minut löydettiin tien varrelta talviyönä loukkaantuneena. Auto oli tönäissyt minua niin, että jalkani jouduttiin operoimaan. Nyt jalka on kuitenkin jo täysin parantunut, eikä vaivaa minua mitenkään. Olen ollut tarhalla jo tammikuusta 2021 ja se on tarhalla aivan liian pitkä aika…

Ei se tarkoita sitä, että minä olisin paha koira. Olen hurjan ihmisrakas ja ihminen voi laittaa minut vaikka solmuun. Olen jämähtänyt tarhalle ehkä sen takia, että olen tosi aktiivinen ja metsästysvaistoinen koira. En tule toimeen muiden koirien kanssa ja pikkukoirat näyttäisivät olevan minulle riistaa siinä kuin joku pupunen.

Silti ihan epistä, että joudun elämään tarhalla. Olen nuori, rakastavainen, iloinen koira. Joku sopiva perhe saisi minusta upean ystävän. Sanoinko jo, että olen mahtavan kaunis koira?

Minä olen varmaan aika lähellä Länsisiperianlaikaa. Voisit varmuuden vuoksi lukea rotukuvauksen ennen kaavakkeen täyttämistä. Näillä tarhan ihmisillä on sellainen tunne, että minulla voisi olla hyvä mahdollisuus löytää luonnettani ja aktiivisuuttani vastaava upea perhe juuri Suomesta. Joku mahtavan metsän keskellä asuva aktiivinen, luonnossa liikkuva perhe, jossa saa olla lapsia ja vaikka mitä ihmisiä, kunhan saan olla perheen ainoa karvakaveri. Nyt peukut pystyyn, että juuri se oikea perhe löytyy.