22.6.2022

Olen Dora, kaunis tyttö Liettuasta.

Minut pelastettiin nykyiseen kotihoitopaikkaani metsästä ja silloin alavatsastani löydettiin iso kasvain. Minulla oli myös kauhea nälkä. Kasvain leikattiin pois ja samalla minut steriloitiin ja sain lääkettä kipuihini sekä kohdun tulehduksen hoitoon. Vaikka minulla on jo ikää kertynyt 10 vuotta, paranin täysin ja nykyisin vietän terveen koiran elämää.

Olen ihmisiä kohtaan erittäin ystävällinen ja rakastun aina päätä pahkaa uusiin ihmisiin. Halit ja rapsutukset ovat parasta mitä tiedän. Kuljen hyvin hihnassa, ja tykkään haistella kaikkea mitä tulee vastaan. Myös eläinlääkäriltä sain kehuja, kuinka rauhallisesti käyttäydyin. En pelkää rokotuksia enkä muitakaan tutkimuksia. Autossakin matkustan esimerkillisesti, tosin en varsinaisesti uskalla hypätä autoon, vaan toivoisin että nostaisit minut kyytiin.

Lelujen päälle en oikein ymmärrä, en ole 10 vuoteen sellaisilla leikkinyt. Sen sijaan rakastan kieriä nurmikolla ja seurata hoitajaani joka paikkaan. Ajattelet varmaan, että olen ihan täydellinen koira – no yksi juttu täytyy mainita. En oikein pidä muista koirista ja saatan käyttäytyä heitä kohtaan aggressiivisesti. Olisi siis hyvä, että saisin kodin talouden ainoana koirana. Ehkä olisi myös hyvä, ettei taloudessa olisi pieniä lapsia, sillä tarvitsen edelleen koulutusta ja paljon fyysistä aktiivisuutta, joten olisi hyvä että sinulla olisi minulle tarpeeksi aikaa. Muutama minuutti päivässä ulkoilua ei oikein riitä minulle. Alkuun olisi myös hyvä, että minut pidettäisiin aina hihnassa ulkona, jotten vahingossa karkaa metsään tai haasta riitaa muiden koirien kanssa.

Olisiko sinulla tarjota minulle loppuelämän koti? Lupaan, että tulen rakastamaan sinua enemmän kuin mitään muuta.