13.3.2022

Olen Dorina, rauhallinen tyttö Liettuasta. Saavuin tarhalle yhdessä Lorinan kanssa, perunasäkissä auton takakontissa.

Tarinani on samanlainen kuin Lorinalla, koska meidät tuotiin tarhalle yhtä aikaa. Omistajamme oli pakannut meidät perunasäkkeihin auton takakonttiin, jottei takakontti mene likaiseksi.

Olen rauhallisempi kuin sielunsiskoni Lorina, olen häntä myös muutaman vuoden vanhempi. Lorina on minulle hyvin tärkeä, me olemme kasvaneet yhdessä, me leikimme yhdessä – me olemme aina yhdessä. Lorina pitää minut liikkeessä ja aktiivisena, vaikka olenkin luonteeltani hieman rauhallisempi. Olemme kuin paita ja peppu. Olisihan se hienoa, jos pääsisimme samaan kotiin Lorinan kanssa. Minulla kyllä tulisi häntä kova ikävä, mutta ymmärrän kyllä että Lorina on luonteeltaan hieman erilainen kuin minä.

Sain muuten aika hienon trimmauksen tarhalla, katso vaikka kuvista! Olen ihan muuttunut koira. Olimme aluksi kovin ujoja ja pelokkaita kaikkea kohtaan, mutta tarhalla opimme luottamaan ihmisiin ja näimme, että maailma voi olla oikeasti ihan kiva paikka. Vielä kun löytäisimme uuden, oman kodin – se vasta olisi mahtavaa.