15.6.2022

Hei, olen Dziango, ihmisrakas ja energinen herrasmies vailla loppuelämän rakastavaa kotia ♥

Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle Panevezysin alueelta. Omistajani piti minua ketjun jatkeena kuusi pitkää vuotta. Sitten eräänä päivänä hän ei enää välittänyt enää edes tuoda vettä tai ruokaa. Niinpä kiltit naapurit puuttuivat peliin ja alkoivat pitää minusta huolta kunnes pääsin turvaan tänne tarhalle. Minut on alun perin haettu kennelistä, eli olen viralliset paperit omaava täysiverinen sakemanni.

Tarhalle tullessani olin hieman peloissani, mutten kaikesta aiemmasta kohtelustani huolimatta ole koskaan osoittanut minkäänlaista aggressiota ihmisiä kohtaan. Muista koirista en välitä, eikä minulla ole tarvetta hakea heidän ystävyyttään.

Aiemmassa, hyvin rajoitetussa (ketjun mittaisessa) elämässäni en ole saanut minkäänlaista sosiaalista kontaktia, joten elämä ketjun ulkopuolella on äärettömän mielenkiintoista. Saatan yrittää ottaa kiinni ohi ajavia autoja, mutta parin epäonnistuneen yrityksen jälkeen en jaksa enää moiseen kiinnostua.

Uudessa ketjuvapaassa elämässäni olen aivan rakastunut veteen, pitkiin kävelylenkkeihin ja automatkoihin. Niinpä tarvitsen ihmisen, joka tutustuttaisi minua ympäröivän maailman ihmeellisyyksiin, ja jolla olisi aikaa myös kouluttaa minua. Olenhan kuitenkin vahva ja erittäin älykäs koira. Rotuni mukaisesti opin hyvin nopeasti uusia asioita.

Onko sinulla kokemusta meistä sakemanneista? Tässä olisi erittäin ihmisrakas ja uusiin paikkoihin sekä kokemuksiin uteliaasti suhtautuva herrasmies tarjolla loppuelämän rakastavaan kotiin. Löytyisikö se sieltä Suomesta ♥