7.1.2023

Hei, olen kovia kokenut Dzigitas. Siitä huolimatta olen mitä hurmaavin ja ystävällisin herrasmies vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Minut löydettiin vaeltelemasta läheltä SOS Gyvunain tarhaa. Takajalassani oli sisäänkasvanut ketju… Joten voit päätellä siitä millainen elämäni oli ollut aimmin ennen ketjusta irtautumistani. Ja kuinka paljon kipua olen joutunut kokemaan…

Niin käsittämättömältä kuin se kuulostaakin, niin olen silti erittäin ystävällinen ja itsevarma koira. Kuljen hienosti hihnassa ja pidän pitkistä lenkeistä. En ole osoittanut minkäänlaista aggressiivisuutta muiden koirien kanssa, mutta varjelen kyllä ruokaani. Joten minut on parasta ruokkia yksin.

Ihmisiä kohtaan en ole liioin koskaan osoittanut aggressiota. Voit helposti nostaa minut, halata ja antaa suudelmia. En edes pelkää uusia ihmisiä ja uusia paikkoja, vaan se kaikki tuntuu hyvältä.
Voisitko sinä olla se, joka näyttää minulle, että koira voi myös olla rakastettu perheenjäsen ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.