29.10.2022

Hei, olen aina iloinen, energinen ja erittäin ihmisrakas pusupoika nimeltäni Dzilmeris. Etsin ikiomaa aktiivista ja rakastavaa kotia sieltä Suomesta ♥

Olen nuoren elämäni viettänyt ketjukoirana koppiini kytkettynä Birzaissa. Kun alkoholisoitunut emäntäni menehtyi, ei ollut enää ketään, joka huolehtisi minusta. Naapurit soittivat Mazas Draugasin tarhalle, että he tulisivat hakemaan minut pois.

Nyt odotan täällä tarhalla niin ikään ketjussa sitä päivää, että pääsisin vihdoin ikiomaan rakastavaan kotiini, jossa minua odottaisi pehmoinen peti kylmän ja märän maan sijaan.

Olen aina hyväntuulinen, energinen ja leikkisä nuorukainen. Saatan joskus yrittää pomottaa, mutten ole osoittanut agressiivista käytöstä. Hakeudun aina ihmisten seuraan, ja haen heidän huomiotaan. Jakelen myös auliisti pusuja kaikille. Rakastan niin aikuisia kuin lapsiakin. PRF:n vapaaehtoiset Suomesta ovat vierailleet luonani jo kahdesti, ja olen sulattanut myös heidän sydämet.

Koska tulen hyvin toimeen myös toisten lajitoverieni kanssa, sovellun hyvin monenlaiseen kotiin. Nuorena ja energisenä toivoisin kuitenkin pääseväni kotiin, jossa saisin osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Kotona voi kuitenkin odottaa niin lapsia kuin toinen kiltti hauvelikin. Voisitko sinä ottaa minut kotiisi uudeksi perheenjäseneksi ja rakastaa minua yhtä varauksettomasti kuin minä olen valmis rakastamaan sinua ♥