3.3.2022

Minulla on mahtava haukkuääni, oli se sitten laskettava edukseni tai paheekseni, päätä itse.

Valitettavasti usein koirat joutuvat tarhalle auto-onnettomuuden jälkeen. Voit varmaan kuvitella, miten iso riski pikku karkulaisella on joutua auton alle. Kukaan ihminen ei oikein halua ottaa vastuuta jonkun toisen ihmisen vahingoittuneesta eläimestä, joten koira tuodaan tarhalle ja tarhat auttavat, oli heillä rahaa tai ei. Ketään koiraa ei jätetä yksin.

Minun lonkkani oli murtunut huhtikuussa 2021 ja olen parantunut mainiosti. Pääsin heti leikkaukseen ja minut hoidettiin hyvin.

Alusta lähtien oli selvää, että olin erityisen hyväluonteinen koira. Kestin kaikki kivuliaat kokemukset häntää heiluttaen, kärsivällisesti ja rakastaen kaikkia minua auttavia ihmisiä. Nielin lääkkeet, odotin hiljaa kaikkien toimenpiteiden ajan. Toipuessani luonteeni muuttui vielä enemmän iloiseksi, leikkisäksi ja rakastavaksi. Hypin valtavia kenguruloikkia yltääkseni ihmisen syliin.

Osaan kulkea remmissäkin hienosti, en vedä, vaan katson ihmistä ja sovellan tahtini ihmisen mukaan. Mistä lienee olen sellaisenkin oppinut. Tarhalla minut voi antaa kenelle tahansa ulkoilutettavaksi, lapset mukaan lukien. Tulen toimeen muiden koirien kanssa, vaikka olenkin vähän mustasukkainen huomiosta.