8.5.2022

Hei, olen Ela, ihastuttavan aurinkoinen pikkuprinsessa vailla omaa kotiani. ♥

Vaaleanpunainen kieli, suloiset luppakorvat, suklaasilmät ja vaalea hännänpää. Se olen minä, Ela.

Päädyin tänne Penkta Kojaan yhdeltä toiselta ”tarhalta”, joka ei meidän tarhan vapaaehtoisten eläinsuojelijoiden keskuudessa ole kovin hyvässä maineessa. Tämä johtuu siitä, että siellä meitä koiria annetaan uusiin koteihin melko heppoisin perustein selvittämättä kunnolla adoptoijien taustoja ja kyvykyyttä koiran omistamiseen. He siis tarkoittavat hyvää, mutta toteutuksessa olisi vielä parantamisen varaa.

Ulkonäöltäni minua voisi helposti luulla vasta muutaman kuukauden ikäiseksi pennuksi, sillä olen niin pieni ja pentumaisen näköinen suloisine töppöjalkoineni. Todellisuudessa olen kuitenkin juuri aikuisen koiran rajapyykin saavuttanut 3-vuotias neitokainen – Joku voisikin sanoa, että olen koira parhaassa iässä. Ihastuttavan ulkonäköni lisäksi omaan myös vertaansa vailla olevan luonteen: Hoitajani kuvailevat minua ystävälliseksi, kiltiksi, leikkisäksi ja ihmisrakkaaksi prinsessaksi, joskin välillä pieni vieraskoreus ja ujous nousevat pintaan uusissa tilanteissa ja paikoissa.

Tarhan työntekijöiden mukaan voisin soveltua hyvin monenlaiseen kotiin, sillä tulen hienosti toimeen aikuisten lisäksi myös lasten kanssa. Tykkään myös leikkiä toisten koirien kanssa, joten tarhakäytökseni perusteella voisin hyvin sopia perheeseen, jossa olisi jo toinen koira odottamassa.

Jos kuvani ja kuvaukseni saivat sydämesi läikähtämään, niin laitathan huolellisesti täytetyn adoptiohakemuksen tulemaan. Haluaisin kovasta päästä jo omaan kotiini. ♥