Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Ela nyk. Ebba

27.2.2022

Oikea pikkurinsessatarinani, minun juttuni nimittäin.

Elokuussa pihaltani vietiin vihdoin noin kymmenen koiraa, kun naapurit olivat valittaneet koirista, joista omistajat eivät pidä huolta. Minut vietiin tarhan kotihoitopaikkaan, tosin sielläkin ulkotarhaan.

Sitten tänne maahan tuli suomalaisia auttamaan muitakin meitä maaseudun koiria. He ajoivat kotihoitopaikkaan neljän muun koiran kanssa ja se tarkoitti, että meidän kaikkien koirien ulkohäkeissä piti antaa tilaa tulokkaille. Minä olin kaikkein pienin koira ja varsinainen sintti muiden keskellä. Näytin hätääntyneelle ja kaikin puolin reppanalle. Sitä ei sitten kestänyt se yksi suomalainen nainen. Hän halusi ottaa minut ulos häkistä ja antaa minulle kotihoitopaikan. Minua onnisti. He sanoivat, että kunhan rokotukset ovat kunnossa, niin pääsen ihan Suomeen asti etsimään kotia.

Olisi kuitenkin ihan parasta, jos pääsisin täältä Liettuan hoitopaikasta suoraan omaan kotiin. Minä olen kuitenkin vähän sellainen herkkä rinsessa. Tulen tutun ihmisen luokse tosi innoissani, mutta jään sellaisen metrin päähän turvaan. Isommat miehet aiheuttavat minussa raivoa ja kun ne eivät näe, niin yritän ottaa heitä nilkoista kiinni. Sellaista pikkukoirajuttua.

Olen hurjan leikkisä. Saan sellaisia hepulikohtauksia ja riehun rättien kanssa. Kaikkein eniten yritän saada muita koiria mukaani leikkimään. Olisi tosi hienoa, jos uudessa perheessä olisi samanlainen leikkiADHD-koira minun seuraksi.

Lisää uutisia tarhalta

Pitänee pikkuisen päivittää minun rinsessatarinaani. Olen suloinen ja pieni, mutta niin pippurinen. Olen saanut paljon hakemuksia, mutta odotan yhä sitä oikeata perhettä, jolla olisi rakkautta ja kärsivällisyyttä kesyttää minua. En ole nimittäin mikään rinsessakoira oikeasti. Olen pikkuleijona. Moni asia pelottaa minua. Niin kuin ihmiset. Monellakaan perheellä ei ole resursseja pärjätä sellaisen pikkukoiran kanssa, joka puree vieraita nilkasta, ei anna ottaa kiinni ilman hampaanjälkiä ja haukkuu kaikki uudet ihmiset. Minusta tulee vielä hyvä koira, haluan rakkautta, mutta pelkään. Kyllä se oikea perhe tulee vielä. Sitä odotellessa katso minun uusi pikkuvideo ja mieti tarkkaan, laitatko minusta hakemusta tulemaan.