28.10.2022

Hei, olen Everestas, hurmaava ja isokokoinen ihmisrakas nallukka vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Päivitys tarhalta 28.10.2022

Olen ollut täällä tarhalla jo kokonaisen vuoden eikä kukaan ole tainnut vielä huomata minua. Tarhalla eivät voi ymmärtää, miten kaltaiseni koira ei ole vielä saanut kotia. Minulla on kotitausta, jos nyt koirankoppia pihan perällä voi kodiksi kutsua. Vaikka taustani on vaatimaton ja elän stessaavassa ympäristössä meluisassa koiratarhassa, olemuksestani huokuu silti rauha ja lempeys. Iso kokoni voi muuten hieman hämätä, sillä turkkini on tällä hetkellä melko muhkeassa kunnossa. Se on ihan hyvä, kun valmistaudutaan kylmään talveen. Olen kuullut koirakavereiltani, että kotiutumisen alla meidät Penkta Kojan koirat kylvetetään ihan ammattilaisen käsissä. Toivoisin itsekin pääseväni joskus tähän hienoon ja arvokkaaseen tapahtumaan ♥

Katsohan uusi videoni alla!

21.5.2022

Olen päätynyt tänne Penkta Kojan tarhalle tilanteesta, jossa jouduin elämään pitkässä ketjussa koirankoppiin kiinnitettynä.

Huolimatta vähäisistä sosiaalisista kontakteistani aiemmassa elämässäni, rakastan ihmisiä. Haluan olla heidän lähellään, saada huomiota ja tietenkin hyväilyjä sekä rapsutuksia. Jopa pienten lasten seurassa osaan käyttäytyä oikein hyvin. Olen kuitenkin isokokoinen, joten tarvitsen koulutusta (jota en ole saanut tähän mennessä) sekä fyysistä että mentaalista aktiviteettia. Tällä tarhalla muut koirat eivät ole olleet minun juttuni, joten tarvitsen koulutusta myös sillä saralla.

Soveltuisin tällä hetkellä parhaiten kotiin, jossa ei olisi muita koiria. Ja jossa toisaalta olisi kiinnostusta harrastaa kanssani aktiivisesti. Myös kokemus minunlaisestani koirasta olisi suotavaa. Nykyiset hoitajani sanovat, että ihmisille olen kuin jaloissa kehräävä kissa, joka hakee huomiota. Ehkä olen kissojen sukulaissielu?

Unelmoin ikiomasta kodista ja perheestä. Voisitko sinä tarjota minulle sen? Lupaan antaa kaiken kiintymyksesi monin verroin takaisin. ♥