21.5.2022

Hei, olen Everestas, hurmaava ja isokokoinen ihmisrakas nallukka vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Olen päätynyt tänne Penkta Kojan tarhalle tilanteesta, jossa jouduin elämään pitkässä ketjussa koirankoppiin kiinnitettynä.

Huolimatta vähäisistä sosiaalisista kontakteistani aiemmassa elämässäni, rakastan ihmisiä. Haluan olla heidän lähellään, saada huomiota ja tietenkin hyväilyjä sekä rapsutuksia. Jopa pienten lasten seurassa osaan käyttäytyä oikein hyvin. Olen kuitenkin isokokoinen, joten tarvitsen koulutusta (jota en ole saanut tähän mennessä) sekä fyysistä että mentaalista aktiviteettia. Tällä tarhalla muut koirat eivät ole olleet minun juttuni, joten tarvitsen koulutusta myös sillä saralla.

Soveltuisin tällä hetkellä parhaiten kotiin, jossa ei olisi muita koiria. Ja jossa toisaalta olisi kiinnostusta harrastaa kanssani aktiivisesti. Myös kokemus minunlaisestani koirasta olisi suotavaa. Nykyiset hoitajani sanovat, että ihmisille olen kuin jaloissa kehräävä kissa, joka hakee huomiota. Ehkä olen kissojen sukulaissielu?

Unelmoin ikiomasta kodista ja perheestä. Voisitko sinä tarjota minulle sen? Lupaan antaa kaiken kiintymyksesi monin verroin takaisin ♥