30.7.2022

Hei, olen iloinen ja energinen maalaispoika, Fazis. Etsin omaa rakastavaa loppuelämän kotiani ♥

Olen maalaispoika pienestä kylästä, jossa juoksentelin vapaana, koska en halunnut olla ketjuun kytkettynä. Ikääntynyt omistajani päätti muuttaa kaupunkiin, jolloin minä en enää päässyt saati halunnut mukaan. Niinpä päädyin tänne Mazas Draugaksen tarhalle.

Koska asuimme kaukana muusta asutuksesta, en ole tottunut ihmisiin saati kaupungin hälinään ja vilinään. Niinpä olin alkuun todella säikky ja pelokas kaikkea uutta ja outoa kohtaan. Mutta kaikesta huolimatta olen osoittanut olevani nöyrä uuden edessä, enkä ole koskaan osoittanut minkäänlaista aggressiota pelottavilta tuntuviakaan asioita ja tilanteita kohtaan.

Älä odota minun juoksevan sinua vastaan häntä heiluen ja syliin hypäten. Mutta olen oppinut jo luottamaan ystävällisiin ihmisiin. Osaan kulkea hienosti hihnassa, ja tulen oikein hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Hoitajieni mukaan olen oikein iloinen ja kaikin puolin hyvä hauveli. Jos annat minulle rakkautesi, ja osoitat että voin luottaa sinuun, saat minusta parhaan ystäväsi loppuelämäni ajaksi ♥