29.6.2022

Hei, olen Feris, isokokoinen, energinen, leikkisä ja ystävällinen hauveli vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Minut löydettiin kuljeskelmasta pitkin katuja kodittomana. Kukaan ei kaivannut minua, joten päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle. Olen ollut täällä jo kohta vuoden, eikä kukaan ole minua halunnut. Niinpä laitan kaiken toiveeni ikiomasta kodista teihin suomalaisiin ♥

Hoitajani täällä kuvailevat minua energiseksi ja aktiiviseksi, mutta myös erittäin söpöksi sekä ystävälliseksi. Haluan todella ihmisten huomion, ja rakastan kun saan leikkiä heidän kanssaan. Olen isokokoinen, mutta näytän siltä kuin olisin pieni pentu.

Energisyyteni ja ison kokoni vuoksi minua ei suositella perheeseen, jossa on hyvin pieniä lapsia. Tarvitsen myös paljon mielekästä aktiviteettia, jotta pääsen purkamaan energiaani. Voisin olla ystävä luonteeltaan rauhallisen tyttökoiran kanssa.

Unelmoin rakastavasta loppuelämän kodista siellä Suomessa. Voisitko sinä tarjota sen minulle ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.