27.2.2022

Olen etsinyt omaa kotia jo 10 kuukautta. Olen aktiivinen, hyväkäytöksinen, lempeä koira. Olen myös uskomattoman lojaali niille ihmisille, joihin luotan.

Tätä on ehkä vaikea uskoa, mutta olen etsinyt uutta kotia tarhalla jo 10 kuukautta. En tiedä miksi en ole vielä löytänyt uutta kotia, ehkä se johtuu siitä, että en osoita helposti rakkautta ihmisille joita en tunne. Mutta tarhan työntekijöiden mielestä tämä on yksi hienoimmista luonteenpiirteistäni: silloin kun luotan ihmiseen, osoitan sen hänelle.

Tulin tarhalle alunperin toiselta tarhalta. Pelkäsin paljon asioita, joten minun piti hieman harjoitella sosiaalisia taitojani muiden tarhan koirien kanssa. Nykyisin olen jo paljon rohkeampi ja itsevarmempi koira. Voin käydä lenkillä ilman hihnaa ja tottelen käskyjä. Useimmiten tulen toimeen koirien kanssa, mutta joskus saatan pelästyä toista koiraa tai en muuten vain pidä kaikista koirista.

Olen melko aktiivinen koira, pidän fyysisestä ja psyykkisestä aktivoinnista. Sopisin parhaiten perheeseen, jossa ei ole kovin pieniä lapsia.