8.1.2023

Hei, olen nuori, suloinen ja todella ystävällinen neitokainen nimeltäni Finco. Maalaistyttönä kaipaan rauhallista ympäristöä ja ensimmäistä rakastavaa omaa kotia ♥

Asuin yhdessä veljeni kanssa todella köyhissä olosuhteissa kylässä. Liettuassa se tarkoittaa sitä, että olemme useimmiten kytkettyinä ketjuun tai muutoin lukittuina aivan liian pieneen tilaan. Ruokaa ja tuoretta vettä saamme satunnaisesti. Koska emme pääse koskaan ulkoilemaan, joudumme tekemään tarpeemme samaan pieneen tilaan, jossa joudumme elämään päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Niinpä meillä kävi onni, kun pääsimme pois noista olosuhteista. Vaikka tarhalla joutuu edelleen elämään joko häkissä tai ketjuun kytkettynä, pääsen silti kävelylenkeille ensimmäistä kertaa elämässäni. Saan myös säännöllisesti ruokaa ja tuoretta vettä. Lisäksi täällä huolehditaan meidän terveydestämme.

Vaikka alkuun arastelin näitä uusia ihmisiä täällä tarhalla, olen alkanut luottamaan heihin. Niinpä heidän mielestään olen osoittautunut oikein hyväksi, suloiseksi ja kaikille ystävälliseksi hauveliksi.

Nyt minulta puuttuu enää ikioma koti, jossa saisin olla rakastettu perheenjäsen, joka asuu sisällä talossa. Pehmoista petiä en ole liioin aiemmin kokenut, joten se olisi aivan mahtava lisä. Voisitko sinä olla se, joka toteuttaa unelmani ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.