16.11.2022

Hei, olen Gintariukas, nuori, energinen ja kuuliainen ilopilleri, joka rakastaa lapsia, leikkiä ja muita koiria. Etsin tositarkoituksella ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Minut huomattiin tammikuussa 2022 makaamassa peiton päällä bussipysäkillä kaupungin ulkopuolella. Kuitenkin joka kerta, kun joku yritti saada minut kiinni, pakenin. Kuljin lähimpään kylään (5 km) bussipysäkiltä ja siellä ihmiset alkoivat ruokkia minua. Sen jälkeen minusta tehtiin ilmoitus tänne Sialiu Letenelen tarhalle, josta käytiin tuomassa loukko. Näin sitten pääsin turvaan.

Aluksi pelkäsin ihmisiä, mutta nyt minun sanotaan olevan tämän turvakodin sielu. Asustan erään toisen koiran kanssa samassa huoneessa ja käyn ulkoilemassa muiden koirien kanssa. Pidän jokaisesta tarhalla olevasta lajotoveristani, ja olen todella ystävällinen ylipäänsä kaikkien kanssa. Minulla on paljon energiaa juosta ympäriinsä, joten suosikkileikkini on se, kun joku jahtaa minua.

Tarhan ihmisille olen todella ystävällinen ja suloinen. Heidän mielestään olen myös vähän sarjakuvakoiran näköinen? Kun kuulen heidän kutsuvan minua, riennän oitis luokse, olin sitten missä tahansa, ja hyppään käsivarsille halattavaksi ja silitettäväksi. He vievät minut kävelylle ilman talutushihnaa, sillä kuuntelen kaiken aikaa koska minut kutsutaan takaisin.

Olen kuitenkin edelleen peloissani, jos näen uusia ihmisiä. Se ei haittaa yhtään, jos koiria juoksentelee ympärilläni enemmän, siitä en stressaa niin paljon. Mutta jos minut viedään yksin näytille joillekin ihmisille, en ole niin rohkea ja energinen kuin tuttujen seurassa. Minä sain jo kerran uuden kodin, mutta valitettavasti tämä ihminen sai allergisen reaktion, ja sen seurauksena palautti minut takaisin seuraavana päivänä.

Rakastan lapsia, leikkiä ja sitä, että saan olla muiden koirien seurassa. Siten sopisin parhaiten kotiin, jossa olisi jo odottamassa ainakin yksi leikkisä hauveli, joka samalla tutustuttaisi minut kotikoiran maailmaan ja tapoihin. Toivoisin myös aktiivista kotia, jossa saisin leikkiä ja osallistua kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Maalaispoikana vieraita ihmisiä vilisevä kaupunki ei sovellu minulle, vaan kaipaan rauhallisempaa ympäristöä. Voisitko sinä olla juuri se, joka voisi tarjota minulle loppuelämän rakastavan kodin ♥