Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Gralis nyk. Lamppu

23.3.2022

Yli 300 tykkäystä Facebookissa, kun meikäläinen siellä näytti komean naamansa ekan kerran! Ehkä nyt tulee yhtä paljon kotihakemuksia?

Olen aika lailla valmis hakemaan kotia. Kun tulin tarhalle, niin minua madoteltiin ja sitten sairastuin koronavirukseen. Olin tosi vahva ja selätin sen viruksen nopeasti. Nyt minut on rokotettu ja olen tosi leikkisä ja energinen. Minun omistajat oli tosi ikäviä, vastuuttomia juopottelijoita, mutta onneksi minä olen vahva poika, enkä näytä pahemmin
traumatisoituneelta. Tulen toimeen muiden koirien kanssa, mitä nyt ärisen niille, jos liikaa huutaa häkeillä, kun kävelen ohi.

Lisää uutisia

Heippa hei kaikki mahtavat ihmiset täällä Suomessa.
Mä oon saapunut teidän seuraksi Suomeen 26.3.18 ja pääsin omaan kotiin.

Minun tilanne vain nyt hieman muuttui, kun olen niin superenerginen vauhtiveikko, että perheeni ei oikein kanssani pärjää. Olen niin täynnä tarmoa ja energiaa, etten hetkeksikään halua jättää pienintäkään juttua näkemättä ja kokematta. Ihana omistajani, jos liikauttaa varvastaankaan, olen heti valmiina katsomaan, että mitä tehdään tai minne mennään.

Rakastan ihanaa perhettäni tosi tosi, paljon, mutta puhuivat yhdistyksen kanssa, että tarvitsen perheen, jossa pystyttäisiin liikkumaan ja touhumaan paljon enemmän ja osataan opettaa minua, ettei ihmiset ole koiria ja leikkiessä ei saa ottaa hampailla kiinni. En ihan ymmärrä, että miksi, mutta niin ne kuulemma sanoo. Ihmisiä kuulemma sattuu, jos otan kädestä kiinni tai riuhdon vaatteita ja pompin. Olen asunut koko elämäni vailla kunnon ihmiskontaktia ja siksi en oikein tiedä miten olla ja toimia.

Olen kuitenkin nuori kaveri ja ihan kaikki mahdollisuudet vielä edessä. Minulle jokin harrastus voisi olla ihan huippu juttu ja koirakoulussa pääsisin työstämään vähän aivojani ja minun ja uuden omistajani välit varmasti tiivistyisivät todella paljon. Koirakoulusta saa kuulemma jotain hyviä vinkkejä, mitä minun kanssa voisi opetella ja miten eri tilanteissa toimia ja miten harjoitella rauhoittumista, mikä toki kuulostaa tylsältä, kun halua nyt tehdä kaikkea hienoa, kun vihdoin pääsin pois tarhalta!

Minulle kuulemma paras paikka olisi esim. omakotitalo, kerrostalokin käy, jos omistaja on valmis aktivoimaan minua todella paljon ja opettamaan rauhallisuutta.
Minun olisi kuulemma myös hyvä oppia sosiaalisia taitoja muiden koirien kanssa.

Tykkään muista koirista, mutta toisille pojille yritän vähän egoilla, koska olenhan minä nyt kaikista komein ja urhein maailmassa!! Vai mitä?

Etsitkö sinä komeaa ja urheilullista poikaa? Tässä mää oon!!