Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Guoba nyk. Gaja

25.2.2022

Wuh sinne Suomeen!
Minä olen Guoba ja etsin omaa kotiani.

Päädyin Penkta Kojan tarhalle, sillä entisen omistajani terveys ei enää riittänyt minusta huolehtimiseen. Olen elänyt täällä muiden koirien kanssa elokuusta lähtien ja nyt hoitajani ovat sitä mieltä, että on tullut minun aikani löytää oma loppuelämän kotini.

Luonteeltani olen todella sosiaalinen, iloinen ja aktiivinen prinsessa. Ulkonäössäni on hieman pienen amerikanpaimenkoiran vikaa ja touhukas yleisluonteenikin viittaisi hieman siihen, että geeniperimässäni olisi paimenkoiraa. Olisikin ihanaa, jos tuleva perheeni olisi avoin kokeilemaan kanssani jotakin kivaa harrastusta, jossa pääsisin työstämään aivonystyröitäni ja purkamaan energiaani.


Koska näytän tulevan ongelmitta toimeen niin isompien kuin pienempienkin kaksijalkaisen kanssa, voisin kuulemma soveltua melko monenlaiseen kotiin oikein mainiosti. Nuori ikäni ja valloittavan energinen olemukseni luovat kuitenkin kotini etsinnälle tietyt reunakehykset:

Ensiksi, tulevan perheeni pitää olla sitoutunut nuoren koiran kasvattamiseen positiivisia kasvatusmenetelmiä käyttäen. Toiseksi, tulevalla perheelläni olisi toivottavaa olla melko aktiivinen elämäntyyli, jossa saisin suurimmaksi osaksi olla aina mukana. Pelkäksi sohvaperunaksi tai talonvahdiksi kun en valitettavasti sovellu sitten millään.
Ja sitten viimeiseksi, muttei missään nimessä vähäisimmäksi, toivon pääseväni rakastavaan kotiin, rakastavien ihmisten luokse, joita saisin kutsua omikseni koko loppuelämäni ajan.

Mitä luulet? Voisinko minä olla teidän perheenne puuttuva palanen?