8.11.2022

Hei, olen Guzas, päätynyt huonoista oloista tänne tarhalle etsimään omaa rakastavaa kotia, jossa minua ymmärretään ♥

Osoitteekseni koitui Penkta Kojan tarha, koska aiemmat huoltajani eivät kyenneet enää pitämään minusta huolta. Minulla oli tullessani iho-ongelmia, minkä vuoksi koko selkäni oli kalju. Nyt olen vihdoin saanut turkkini taas kasvatettua, joten olen vihdoin valmis etsimään uutta kotia.

Olen vielä tottumaton tähän uuteen ympäristööni tarhalla, jossa joutuu majailemaan pienessä häkissä paljaalla lattialla täysin uusien ihmisten ympäröimänä. Ympärilläni koirat haukkuu kaiken aikaa, enkä oikein tiedä edes miksi. Tämä stressaa luonnollisesti, ja siksi olen varuillani kaiken aikaa. Saatan puraista tuntematonta ihmistä pelkästä pelosta, kun en voi tietää mitä hän aikoo tehdä.

Tarvitsen ihmisen ja kodin, jossa on kokemusta minunlaisestani arasta koirasta. Tarvitsen aikaa ja kärsivällisyyttä tottuakseni uuteen ympäristöön ja uusiin ihmisiin. Oikeissa käsissä minusta kyllä kuoriutuu vielä suloinen ja rakastava hauveli. Toisten lajitoverieni kanssa tulen kyllä toimeen, mutta tarvittaessa osaan käyttäytyä kuin leijona.

Voisitko sinä tarjota minulle loppuelämän kodin, jossa voisin ensimmäistä kertaa kokea olevani rakastettu, ja jossa voisin painaa pääni pehmoiseen petiin betonin sijasta ♥