23.7.2022

Hei, olen Gyra, energinen, ystävällinen, haleja rakastava leidi vailla loppuelämän kotia ♥

Minun entinen omistajani luovutti minut pois tänne Penkta Kojan tarhalle, koska ei enää kyennyt huolehtimaan minusta.

Olen edelleen energinen ja riittävän aktiivinen, vaikka minut on jo luokiteltu senioriksi, mutta osaan myös rauhoittua. Haluan vain rakkautta ja huomiota, sitä kaipaan niin kovasti. Joskus halaan ihmisten jalkoja tassuillani ja haluan tulla silitettäväksi, aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Olen erittäin ystävällinen kaikille ihmisille, myös lapsille. Tulen myös toimeen oikein hyvin muiden koirien kanssa.

En vaadi paljon. Minun on helppo sopeutua uuteen kotiin, koska olen jo saanut kokea rakkautta ihmiseltä. Jos kaipaat pyyteetöntä rakkautta ja nelijalkaista ystävää, joka rakastaa haleja ja tulee kainaloon, käy täyttämässä adoptiohakemus. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.