19.6.2022

Hei, olen nuori, aktiivinen ja ystävällinen poika, Hanoveris, etsimässä ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle erään kylän pihalta 30 muun koiran kanssa, mm. Praha ja Puga. Ensin meidät vietiin kunnalliselle tarhalle, jossa voimme oleskella vain kahden viikon ajan. Jos kukaan ei meitä tule hakemaan, joudumme lähtemään pois. Onneksemme pääsimme kaikki tänne. Meitä samalta pihalta hylättyjä täällä edelleen riittää, vaikka tarhalle tulosta on jo lähes vuoden verran.

Olimme tullessamme erittäin ujoja ja arkoja. Emme osanneet kulkea hihnassa ja pelkäsimme kaikkea uutta, niin ihmisiä kuin paikkojakin. Istuimme vain vierekkäin nurkassa toisistamme turvaa hakien. Mutta rakkaus ja aika on tehnyt tehtävänsä, joten katso videosta miten paljon olen kehittynyt noista päivistä.

Olen edelleen nuori, aktiivinen ja oikein ketterä hauveli. Tarvitsen sosiaalistamista ja paljon rakkautta, sillä ihmiskontaktini ovat hyvin rajallisia. Haluan kuitenkin hakeutua ihmisten läheisyyteen ja olen oikein ystävällinen myös lapsille. Nuorena koirana leikin oikein mielelläni, joten kaveriksi käy ihmisten lisäksi myös toiset koirat.

Voisitko sinä vihdoin ja viimein tarjota minulle pääsylipun pois tarhalta ikiomaan rakastavaan loppuelämän kotiini sinne Suomeen ♥