25.11.2022

Hei, olen ihmisrakas, leikkisä ja aktiivinen seniorileidi Hera. Etsin rakastavaa loppuelämän kotia Suomesta ♥

MInulla oli omat ihmiset, mutta kun heille tuli lapsi taloon, he päättivät luopua minusta. Syynä oli kuulemma se, että he yksinkertaisesti pelkäsivät kasvattaa lasta yhdessä minun kanssani. Niinpä he toivat minut tänne Penkta Kojan tarhalle odotamaan uutta mahdollisuutta.

Olen todella ystävällinen kaikille ihmisille, niin aikuisille kuin lapsillekin. Vaikka minut ikäni puolesta luokitellaankin jo seniorikansalaiseksi, olen edelleen aktiivinen ja leikkisä. Mutta muista koirista en pidä, vaan haluan kaiken huomion itselleni. Puiset kepit ovat minulle kaikki kaikessa, mutta lelujen avulla voit kyllä kääntää huomioni pois kepeistä ja niiden pureskelusta. Olen siis todella ihmisläheinen, ja haluan edelleen oppia.

Voisitko rakastaa minua niin paljon, että ottaisit minut kotiisi ja sydämeesi? Unelmoin edelleen siitä, että saisin kokea olevani rakastettu perheenjäsen. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.