Etusivu / Adoptio / Enkelit / Heraklis

4.4.2022

Olen kiltti kuin kissanpentu, rakastan lenkkeilyä, olen ystävällinen muille koirille. Mitä muuta voi haluta täydelliseltä kotikoiralta? Niin, sitten olen vielä tosi iso ja tosi komea, vaikka itse sanonkin.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 2017. Hyvää matkaa!

Tarhan ihmiset ihan säikähtivät, kun puhelin soi kello 6.00 aamulla ja joku soittaa, että heidän työpaikan ulko-oven edessä makailee rotweileri. Paikan päällä kaikki sitten ymmärsivät, etten ole mikään vihainen vahtikoira, vaan rauhallinen ja ystävällinen vanhempi herrasmies, joka on varmaan heitetty ulos kodista, kun ikää on tullut liikaa. Täällä on aika yleistä hylätä koira, kun nuoruuden parhaat vuodet on takana.

Lisää uutisia

Kävimme moikkaamassa Heraklista tarhalla ja hän oli niin onnellinen uusista vieraista.
Herra Heraklis on todella komea herrasmies ja maailman ystävällisin nallekarhu.
Hänellä on todella komea, matala ja miehekäs ääni ja hän on erittäin kirjakielinen. Herra Heraklis ymmärsi heti, että olemme ulkomailta ja hän artikuloi meille todella selkeästi keskustellessamme. Kun hän meille vastasi kysymykseen, sanoi hän erittäin selkeästi Hau hau niin, että jokainen kirjain kuului selvästi erikseen. Emme ole ikinä kuulleet kenenkään puhuvan näin selkeästi.

Herra kaipaa kuitenkin omaan kotiin, jossa hän saisi viettää rakastettavaa elämää yhdessä ihmisen kanssa.