20.2.2022

Kiiltävä tumma turkki, vaaleanruskeat tassut, isot pystykorvat ja lumoavat jäänsiniset silmät. Se olen minä, Jura.

Tiesitkö, että nimeni tarkoittaa suomeksi merta, vaikka Liettuassa ei merta ole. Minut tuotiin tänne Penkta Koja tarhalle yhdeltä toiselta liettualaiselta tarhalta, missä koiria annetaan uusiin koteihin valitettavan kevyin perustein. Vanha tarhani kuitenkin yrittää parhaansa, eikä se siis lähtökohtaisesti ole mitenkään paha tai huono. Heidän toimintansa vain harmillisen suuri puute on, etteivät he steriloi välittämiään koiria. Tästä syystä vastuulliseen adoptointitoimintaan sitoutuneet tarhat, kuten esimerkiksi Penkta Koja pyrkii aina mahdollisuuden tullen avustamaan tällaisia tarhoja ottamalla huostaan heiltä muutaman koiran omalle tarhalleen. Tällä kertaa minä olin yksi näistä onnekkaista huostaanotetuista.

Luonteeltani olen todella ihastuttava nuori tyttönen, kuka nauttii kaikesta mahdollisesta huomiosta ja rakkaudesta mitä vain ihmisiltä saan. Tarhan työntekijät kuvailevat minua kiltiksi, iloiseksi, älykkääksi ja nuoren koiran tavoin aktiiviseksi koiraksi, josta kuka vain koirarakas ihminen saisi epäilemättä uskollisen ystävän.

Minulle etsitään kotia, jossa saisin elää perheen ainoana silmäteränä ja huomion keskipisteenä. Minua voidaan myös harkita kotiin, jossa saisin elää toisen koiran kaverina. Toivon, että tulevassa perheessäni tykättäisiin liikkua ja ulkoilla paljon, sillä minusta saisi varmasti erinomaisen kumppanin seikkailulle kuin seikkailulle! <3