7.4.2022

Hei, olen Kamerunas, ujo pieni ja nuori poika vailla omaa kotia ♥

Elin elämäni ensimmäiset kuukaudet pienessä kylässä villinä ja vapaana. Saattaa kuulostaa romanttiselta, mutta tosiasiassa se on kaikkea muuta. Eräs nainen ruokki minua ja muita meikäläisiä, kunnes meitä oli aivan liikaa. Silloin hän päätti soittaa tänne Penkta Kojan tarhalle ja pyysi apua. Niinpä päädyin tänne vain kolmen kuukauden ikäisenä. Se oli syyskuussa 2021. Eli nyt olen viettänyt täällä meluisalla tarhalla kuunnellen sadan koiran haukuntaa ympäri vuorokauden jo kohta vuoden… Kuvassa näytän todella paljon isommalta kuin todellisuudessa. Olen itse asiassa todella pieni ja hoikka hauveli.

Taustastani johtuen en ole nähnyt paljon ihmisiä, ja siten tottunut heihin. Siksi olen ujo ja hieman arka, enkä ollut koskaan aiemmin kulkenut hihnassa. Nyttemmin olen jo oppinut sen taidon. Uudet jutut jännittävät vielä kovasti, jolloin pysyttelen mieluusti sylissä turvassa. Opin kyllä aivan varmasti elämään kotioloissa ja nauttimaan siitä. Apunani voisi olla vaikka kiltti lajitoveri opastamassa sitä, miten kotona toimitaan. Tulen nimittäin erittäin hyvin toimeen kaikken koirien kanssa.

En pyydä paljon, mutta olisin ikionnellinen jos voisit tarjota minulle rakkautta ja mukavan kodin loppuelämäni ajaksi. Odotan täällä tarhalla, joten käythän täyttämässä adoptiohakemuksen ♥.