24.3.2022

Hei, olen Kapucinas, iloinen, energinen ja todella ystävällinen nuorukainen vailla omaa kotia.

Tulimme tarhalle siskoni (Mokacina) kanssa oloista, jossa meistä ei pidetty huolta. Jouduimme asumaan ulkona ketjuun kykettyinä. Aina ei ollut edes vettä, saati ruokaa tarjolla. Haukuimme, jotta joku kuulisi ja tulisi auttamaan. Nyt olemme turvassa ja meistä pidetään huolta, mutta unelmoimme huolehtivasta ja rakastavasta kodista, johon mieluusti olisimme molemmat tervetulleita. Olemmehan olleet koko elämämme yhdessä.

Olen todella energinen, aktiivinen ja aina iloinen. Rakastan elämää, ihmisiä ja muita lajitovereitani. En saa koskaan tarpeekseni huomiosta ja hellyydestä. Osoitan sen hoitajilleni hyppimällä heitä vasten. Joten tiedän, että minulla on vielä hieman opittavaa. Mutta olen pohjimmiltani kiltti ja mukava nuorukainen, valmiina oppimaan uusia asioita rakastavassa ohjauksessa.

Nyt olemme siskoni kanssa tylsistyneinä täällä tarhalla, joten odotamme joka päivä iloisia uutisia, että pääsisimme ikiomaan rakastavaan kotiin siellä Suomessa. Haluaisitko tarjota minulle (ja mahdollisesti siskolleni) ikioman, rakastavan kodin ♥

https://youtube.com/shorts/PBUiGRHO93o?feature=share