26.3.2022

Hellyydenkipeä ja leikkisä nuori neiti vailla omaa kotia. ♥

Wuh!
Minä olen Kara, nuori ja leikkisä saksanseisoja mix ja etsin omaa kotiani.

Kukaan ei oikein tiedä tarkkaa historiaani, sillä ilmestyin ikään kuin vain tyhjästä eräänä päivänä yhden vanhan maatilan pihalle. Paikalliset huomasivat päämäärättömän harhailuni ja ilmoittivat minut tarhan tutuille työntekijöille. Soitosta ei mennyt kauaakaan, kun istuin jo auton kyydissä matkalla kohti Penkta Kojaa.

Tarhan työntekijät kuvailevat minua hienostuneeksi koiraksi, sillä tykkään pitää aitaukseni siistinä; en esimerkiksi aitanaapurini tavoin myllää pihamaatani tuhannelle myyränkololle tai yhdeksi perunapelloksi. Rakastan yli kaiken erilaisia noutoleikkejä ja hakeudun mielelläni ihmisten läheisyyteen hellittäväksi. Toisinaan, jos koen, etten ole saanut päivän aikana tarpeeksi haleja ja pusuja, saatan pistää pystyyn pienimuotoisen –saksanseisojille melko tyypillisen– laulushow’n. Satunnaisia sooloesityksiäni lukuunottamatta olen kuitenkin perusluonteeltani rauhallinen ja hiljainen neitokainen eli tapanani ei ole haukkua vain haukkumisen ilosta.

Sopisin hyvin aktiiviseen, pitkistä metsälenkeistä ja muusta ulkoilusta nauttivaan perheeseen, jossa oltaisiin sitoutuneita minunlaiseni nuoren koiran johdonmukaiseen ja positiviiseen vahvistamiseen perustuvaan koulutukseen. Mahdollinen aiempi kokemus metsästyskoirista katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole mitenkään välttämätöntä, sillä riistaviettini vahvuudesta tai ylipäätään olemassaolosta ei ole sen tarkempaa tietämystä.

Jos uskot, että juuri sinun perheessäsi voisi olla yksi minun mentävä sydämen muotoinen aukko, niin laitathan pian hakemusta tulemaan. Haluaisin kovasti päästä jo kotiin. ♥