22.5.2022

Hellyyttävän ujo ja kaunis neitokainen vailla omaa kotia. ♥

Hei!
Minä olen Kastone, kaunis vaalea neitokainen vailla omaa kotiani.

Päädyin tänne tarhalle, kun minut ja monta ystävääni otettiin huostaan maatilalta, jossa meitä koiria oli yhdessä pihassa peräti 20. Tilan omistaja ei tietenkään mitenkään voinut pitää huolta kaikista, joten osan meistä oli pakko lähteä pois – Minä mukaan lukien.

Asettumiseni tänne tarhalle on edennyt pienin, mutta varmoin tassun askelin. Hoitajani kertovat, että olen uusissa paikoissa melkoisen ujo ja vetäytyväinen tytöntyllerö: Tarvitsen selkeästi aikaa tarkastella ja haistella uutta ympäristöäni ilman kiirettä tai minkäänlaista ihmisen painostusta. Onkin todella tärkeää, että tulevasta kodistani löytyisi aiempaa kokemusta sekä laajaa ymmärrystä minunlaiseni ujon koiran sielunelämästä.

Luottamussuhteessani ihmisiin on myös melkoinen vuori kivuttavana, sillä jännitän vieraita ihmisiä silminnähden paljon. En ole kuitenkaan koskaan osoittanut ihmistä kohtaan minkäänlaista aggressiivisuutta, ja vaikka ujouteni on toistaiseksi pitänyt todellista luonnettani piilossa, on minusta kuulemma huomattavissa myös läheisyyden- ja hellyydenkaipuuta. Toivon, että oikean oman ihmiseni löytyessä uskaltaisin tuoda myös näitä piirteitäni vapautuneemmin esille.♥