30.3.2022

Minusta sanotaan, että olisin ihanteellinen aktiiviseen perheeseen ja voisin olla jopa hyvä harrastekoira.

Sinä katsot minun kuviani ja varmasti sanot, “onpas tuo ujo koira”! Olet puoliksi oikeassa.
Olen ujo uusien ihmisten kanssa, mutta olen myös ihan 100 %:sen varma, että näytän tosi hyvälle tuollaisessa ujoasennossa. Minulla on aina häntä koipien välissä ja korvat takana ja ihmisten mielestä on hassua, että pidän tämän ujoasennon jopa leikkiessäni muiden koirien kanssa ja tervehtiessäni tuttuja ihmisiä ja kun minua rapsutetaan. Se on osa minun viehätysvoimaani. Sellainen siis olen ulkonäöltäni.


Minun lempiharrastukseni on muiden koirien kanssa leikkiminen. Kunhan ne koirat olisi nopeita ja väsymättömiä, minähän kyllä voin juosta kolme maratoonia yhtämittaa ja tehdä maailmanennätyksenkin samalla, sellainen viipeltäjätyttö olen.
Yksi pyyntö vain: olen täydellinen pikkupakkaus, mutta tarvitsen aikaa uuden perheen kanssa päästäkseni ujoudestani.

Lisää uutisia

Rakastan leikkimistä, juoksemista ja peuhaamista muiden koirien kanssa. Minä en väsy koskaan.

Lenkillä kun käymme, niin välillä haukun vastaan tuleville ihmisille. Haukun ihan vain varmuuden vuoksi, koska olen vielä vähän epävarma uusien ihmisten kanssa. En oikein ole varma, ovatko kaikki kivoja vai ei. Minua kyllä aina kielletään, jos haukun ja tottelen kyllä ihan kiltisti ja lenkeillä käyminen ei ole kuitenkaan mitenkään ongelmaista. Tarhalla sanovat, että tarvitsisin vai lisää itsevarmuutta ja hyviä kokemuksia. Tykkään kovasti ihmisistä, kunhan he vain näyttävät, että ovat luottamuksen arvoisia.


Lenkillä olen välillä vapaanakin ja en lähde minnekään omien ihmisten luota, mutta tarhalla ovat kertoneet minulle, että uudessa kodissa en saa olla vapaana kuin vasta sitten, kun minun ja perheeni välinen luottamus on 100 %:sen varmaa. Se kuulostaa minusta hyvältä.
Ajatella, jos minullakin olisi oma perhe, johon voisin luottaa 100 prosenttisesti, että he rakastavat ja suojelevat minua.