Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Kese nyk. Kaneli

27.2.2022

Hei,
Minä olen Kese, äärettömän suurella sydämelllä varusteltu pieni tehopakkaus ja etsin uutta kotia omistajani menehtymisen seurauksena.

Luonteeltani olen kerrassaan valloittava rakkauspakkaus: Haluan aina olla kaikessa menossa mukana ja häntäni kurkottaa kohti taivasta vimmatusti heiluen lähes taukoamatta. Lempipaikkani on aivan ihmisen lähellä, joten jos olet todella tarkka omasta tilastasi en ehken ole se sopivin kaveri sinulle. Vastaavasti taas, jos sinua ei haittaa herätä märkiin pusuihin tai kutitteleviin tuntoviiksiin, on meissä ehdottomasti ainesta parhaiksi ystäviksi.

Minun on tosi vaikea kertoa etukäteen, minkälainen perhe ja koti olisi minulle sopiva. Hoitajieni mukaan sosiaalinen ja elämäniloinen perusluonteeni todennäköisesti mahdollistaa sopeutumiseni monenlaiseen asuinympäristöön, mutta todellisuushan valkenee sitten aina vasta käytännössä. Kokoni puolesta mikään hehtaarin kokoinen aidattu takapiha ei kuitenkaan ole välttämätön –pienemmälläkin tulen varmasti hyvin toimeen.
Melko rauhallinen naapurusto olisi kyllä mieleeni, sillä varmasti ainakin alkuun ulkoilu voi olla minulle jännittävää. Olisi siis mahtavaa, jos lähistöltä löytyisi hieman puita ja pusikkoja, joiden suojissa voisin ihmetellä maailmaa.

Minun – niin kuin meidän kaikkien kodittomien karvakorvien – suurin toive on kuitenkin oma rakastava perhe, ihmiset joita saan kutsua ihan ikiomikseni. Kun tuo toive toteutuu, loksahtaa usein moni muukin asia paikoilleen omalla painollaan.