20.10.2022

Hei, olen Kia, nuori ja energinen neitokainen etsimässä ikiomaa kotiani ♥

Päivitys tilanteeseeni 15.10.2022

Pääsin Suomeen uuteen kotiin syyskuussa, jossa minua odotti koirakaveri. Vaikka tarhaoloissa olin tullut toisten koirien kanssa toimeen, niin valitettavasti kotioloissa tulin niin mustasukkaiseksi ihmisten huomioista, ruuasta, leluista ja luista, että yhteiselo toisen koiran kanssa ei suju ollenkaan. Meidät täytyy jatkuvasti pitää erillään tai tulee kunnon tappelu.

Ihmiset ovat minusta ihania ja heidän huomiotaan en voi saada kylliksi. Olen myös tosi fiksu ja olen jo oppinut sisäsiistiksi sekä kaikki tärkeät käskyt, kuten istu, tule, odota, mennään, alas ja melkein osaan jo maahankin käskyn. Hihnakävelyssäkin olen edistynyt hienosti.

Olen tosi energinen ja rakastan veto- ja palloleikkejä. Tarvitsisin kodin, jossa saan ulkoilla ja leikkiä ja minua jaksetaan kouluttaa positiivisin menetelmin. Parasta olisi, että saisin olla kodin ainoa koira ja jossa ei ole pieniä lapsia eikä kissoja. Olisiko sinulla halu antaa minulle loppuelämän kodin? Lupaan antaa sinulle paljon rakkautta ja liikuntaa.

Olen kotihoidossa Tuusulassa, joten minua voi käydä katsomassa. Laitathan siis hakemuksen tulemaan!

Ennen Suomeen tuloa

Päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle, koska aiemmat omistajani ”eivät enää tarvinneet minua”. Aivan kuin olisin jokin kertakäyttöhyödyke. Onnekseni täällä olen turvassa ja minusta huolehditaan siihen asti, kunnes löydän kodin, jonka ansaitsen.

Olen vielä alle 1-vuotias, joten energiaa minulla riittää vaikka muille jaettavaksi. Rakastan lähteä lenkille aina kun siihen vain tulee mahdollisuus. Eikä sillä ole edes väliä kuka minut tulee hakemaan, sillä rakastan heitä kaikkia, niin aikuisia kuin lapsiakin. On niin ihanaa saada huomiota ihmisiltä ja olla kaiken keskipisteenä. Siinä jaksan kyllä paistatella koko loistossani. Hoitajani sanovat, että olen varsinainen söpöläinen.

Sovellun aktiiviseen kotiin, jossa saan purkaa energiaani mielekkäällä tavalla. Tulen oikein hyvin toimeen myös muiden lajitoverieni kanssa, joten ei haittaa, vaikka uudessa kodissani olisi odottamassa koira jos toinenkin.

Käythän täyttämässä pikaisesti adoptiohakemuksen, jos kodistasi löytyisi paikka tällaiselle kaunokaiselle ♥