Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Klajunas

12.3.2022

En haluaisi jäädä tänne tarhalle. Jospa minullekin löytyisi pieni sohvannurkka ja loppupäiväni voisin viettää oikeaa koiranelämää.

Meidät saatiin kiinni maaliskuussa 2020 ja tuotiin tarhalle. Sanon meidät, koska minä kuljeskelin viikon ajan kylillä kaverini Engelon kanssa. Olimme kyllä hassuja, kuin Majakka ja Perävaunu. Minä pieni, karvainen ja vanha, ystäväni iso ja nuori.

Meidät on hylätty jostain, kun yhtäkkiä vain ilmestyttiin kylän kaduille eikä kukaan tiennyt mistä. Joskus ihmiset täällä ajaa tarpeettomat koiransa kauas kotoota toiselle kylälle, että ei löydettäis takaisin kotiin ja että jonkun muun pitäisi huolehtia meistä.

Nyt asutaan Engelon kanssa samassa häkissä ja meidän ystävyys vain jatkuu. Olisihan se unelma, jos löydettäisiin yhteinen koti. Minulle on varmaan paljon vaikeampi löytää kotia, kun olen seniori. Vaikka olen kaunis ja pieni ja ystävällinen. Haluaisin kovasti samaan kotiin kuin tuo Engelo, kun minä olen tuota nuorta miestä kovasti kouluttanut tavoille ja koulutus on vielä niin kuin vähän kesken.

Jos adoptoit minut Engelon kanssa, niin lupaan jatkaa Engelon kouluttamista kunnon herrasmiehen tavoille ja lupaan olla maailman kiltein ja rauhallisin seniori. Kahden koiran paketti, mitäs tuumaat?

Ei se mitään, ymmärrän kyllä, että Engelo löytää kodin ilman minua, kun on nuori ja komea. En kuitenkaan haluaisi jäädä tänne tarhalle.