Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Knopke nyk. Nana

27.2.2022

Hei,
Minä olen Knopke, noin 4-vuotias pieni luppakorvainen tyttönen ja etsin omaa kotiani.

Historiani on valitettavan tyypillinen minunlaiselleni maalla asustavalle koiralle. Minut ja 9 rakasta ystävääni otettiin huostaan omistajaltamme, sillä hän ei enää kyennyt huolehtimaan meistä – tai oikeastaan ei ollut kyennyt enää melko pitkään aikaan. Emme olleet edellisellä omistajallamme täysin ulkokoiria, emme tosin täysin sisäkoiriakaan, vaan jotakin siitä välistä. Minä kuitenkin viihdyn parhaiten sisällä, missä kylmä tuuli ei pääse tuivertamaan nahan läpi luuytimiin eikä sade pääse kastelemaan turkkiani läpimäräksi.

Hoitajieni mukaan olen oikein kelpo haukku. Pidän paljon ihmisistä, olen toisiin – ainakin minun kanssani suunnilleen saman kokoisiin koiriin – tottunut enkä turhia hötkyile tai säntäile. Minua kuvataankin todella kiltiksi ja rauhalliseksi neidiksi.

Kokoni ja tarhalla osoittamani käytöksen perusteella voisin sopia melko monenlaiseen kotiin; niin omakotitaloon kuin kerrostaloonkin. Toiveenani olisi kuitenkin rauhallinen asuinalue, sillä ihan kaupungin ytimessä elely saattaisi olla turhan hektistä ja jännittävää. Tulevan perheeni on hyvä varautua mahdollisiin käytöksellisiin yllätyksiin kotiutumisprosessini aikana, vaikka tarhalla vaikutankin oikein mutkattomalta tapaukselta. Esimerkiksi todellisesta taipumuksestani reagoida erilaisiin ääniin ei kuulemma voida etukäteen luvata paljoa, sillä tarhaolosuhteet eroavat niin paljon kotikoiran oloista.

Voisin soveltua perheen ainoaksi koiraksi, mutta jo kotona odottava, rohkaiseva leikkikaveri voisi hyvinkin olla plussa kohdallani – olenhan elänyt koko elämäni toisten karvakorvien ympäröimänä. Sopisin varmasti aikuisperheeseen, mutta suhtautumistani lapsiin ei ole kummemmin kokeiltu, joten siitä en valitettavasti osaa vielä sen tarkemmin mitään sanoa.

Jos sinusta vielä esittelyni jälkeen tuntuu siltä, että voisin olla se perheenne puuttuva palanen, niin ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan, sillä haluaisin todella päästä viettämään koiranpäiviäni ihka omaan, loppuelämän kotiini mahdollisimman pian.