27.3.2022

Olen pippurinen pikkupoika ja ihmisten huomio on minulle vähän outoa, mutta nautin siitä kuitenkin.

Minä harhailin Druskininkain kaupungin laitamilla ja minut vietiin paikalliseen tarhaan. Druskininkai on tosi hieno kaupunki noin 100 km Liettuan pääkaupungista Vilnasta. Se on kuuluisa kylpyläkaupunki ja joka viikonloppu isot autot kaahaavat paikalle ja hienot ihmiset nauttivat mutakylvyistä, viiden ruokalajin illallisista ja kuohuviinistä. Siksi on jotenkin niin epäreilua, että kauniiden kukka-asetusten keskellä on kodittomia koiria, joilla on kylmä, nälkä ja jano. Minut vietiin kunnalliselle tarhalle ja koska siellä olot eivät ole parhaat mahdolliset, kivat tarhat pääkaupungista Vilnasta käyvät hakemassa sieltä koiria turvaan. Pääsin siis Vilnaan.

Olen varmaan ollut kaupungin laitamilla jonkun maalaistalon ulkokoira ja sitten joku päivä päättänyt lähteä karkuteille. Epävarmuuttani haukun muille koirille, mutta en ole paha. Pet Rescue Finlandin kivat tädit veivät minut eläinlääkärille kastroitavaksi ja minulle tehtiin
kaikenlaisia testejä. Olen kuulemma terve, tarvitsen vain vähän lihaa luitteni päälle ja kalaöljyä, kun ihoni on tosi kuiva ja hilseinen.

Ennen kuin sain nimeni, tädit kutsuiva minua minigorgiksi. Olen vähän kuin pikkuriikkinen Welsh gorgin kopio. Ja muuten täällä tarhalla on yksi Koltas-niminen nuori koira, jonka kanssa tykkään leikkiä ihan hirmuisesti.