25.3.2022

Minä olen kuin pieni kissakoira, hellä ja varovainen eleissäni.

Tiedätkö “siskoni” Kudlen? Hän sai kodin Suomesta. Asuin Kudlen kanssa parkkipaikalla rekka-autojen alla. Eihän sitä oikeasti tiedä ollaanko siskoksia, mutta jotain samaa on meidän käytöksessä.

Olin aluksi vielä ujompi kuin Kudle, nyt alan jo luottaa ihmisiin ja rakastan sylittelyä. Tulen toimeen kaikkien koirien kanssa.

Lisää uutisia

Olen tullut Suomeen 18.11.2017 ja olen reipastunut huimasti siitä.
Annan hyvin laittaa minulle valjaat ja muutenkin minua saa käsitellä. Enemmänkin vain jäykistyn jännityksestä, kun minua käsitellään. Se on vielä sen verran vierasta ja outoa, mutta on kiva huomata, ettei siitä mitään pahaa tapahdukaan.
Hoidossa on kivaa, kun saa kölliä sohvalla vieressä ja saa samalla rapsuttelua. Parasta on kuitenkin, kun saa nukkua pehmeällä sängyllä kainalossa. Ulkona vieraat ihmiset vielä vähän jännittää, mutta kyllä tämä tästä.

Minä toivon perheeltäni rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä. Tarvitsen aikaa tottua uusiin ihmisiin ja ympäristöön. Vilinä ulkona jännittää, mutta jos opastat minua, opin varmasti, ettei sielläkään ole mitään hätää. Koirakaveri voisi olla kiva, mutta ei sekään ole pakollinen, kunhan on oma rakastava ja opastava perhe.
Pienet lapset ovat minulle vielä hieman liikaa villeine leikkeineen.