8.8.2022

Hei, olen Koki, ystävällinen ja suloinen, nykyisten hoitajieni lemmikkityttö. Etsin ikiomaa rakastavaa kotia sieltä Suomesta ♥

Minut löydettiin juoksemasta pellolta kahden pentuni kanssa. Emme luottaneet kehenkään, ja meidän kiinni saamiseksi tarvittiin paljon kovaa työtä. Mutta hyvät ihmiset eivät antaneet periksi, ja lopulta he saivat kärsivällisyydellä meidät kaikki kiinni yksitellen.

Nykyisten hoitajieni mielestä olen mitä suloisin tyttö. He arvelevat minun asuneen aiemmin ihmisen kanssa, koska olen tarpeeksi rohkea, utelias, pyydän huomiota ja halaan todella mielelläni. Karkasin kerran täällä ollessani, mutta en lähtenyt mihinkään juoksentelemaan, vaan annoin tutun hoitajani ottaa minut suosiolla kiinni, koska olen häneen kovin kiintynyt.

Täällä tarhalla aitauksessa olen hallitseva; tulen ensin syömään, mutta muiden koirien kanssa olen oikein ystävällinen. Kukaan ei ole havainnut mitään merkkejä aggressiosta toista koiraa tai ihmistä kohtaan. Rakastan kävelylenkkejä, ja lähden niille aina oikein mielelläni.

Unelmoin ikomasta kodista, jossa saisin huomiota, rapsutuksia, paijauksia ja rakkautta osakseni. Voisitko sinä tarjota minulle sellaisen ♥