4.9.2022

Olen Koko, nuori ja hauska koiraneiti. Toivon pääseväni kotiin jouluksi ♥

Minut tuotiin keväällä turvakotiin yhdessä emoni Pandutėn sekä veljieni Tikon, Vukiksen ja Pablon kanssa. Olen pentueen ainut tyttö.  Vaikka kukaan ei voinut huolehtia meistä, piti emomme meistä parhaansa mukaan niin hyvää huolta kuin vain kykeni. Emomme onkin jo löytänyt sieltä Suomesta kodin, mutta me pirpanat porhallamme perästä, sillä olemme vihdoin valmiita matkustamaan ja valloittamaan sylit ja sydämet siellä Suomessa.

Hoitajani kuvailevat minua leikkisäksi, reippaaksi rakastavaksi pikku neidiksi, jolle ihmisen huomio on kaikki kaikessa. Minusta voisi tulla kelpo perhekoira, sillä rakastan lapsia. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten ja muiden koirien kanssa. Olen sopeutuvainen ja sosiaalinen nuori koira ja soveltuisin monenlaiseen kotiin. En kasva tästä enää paljoa suuremmaksi, joten lentokoneen matkustamoonkin minut voi ottaa mukaan. Kätevää. Eikö?

Hartain toiveeni olisi päästä oman ihmisen kainaloon ennen talvipakkasia. Hyvässä lykyssä näkisin vielä joskus muuta perhettäni siellä Suomessa ♥