24.10.2022

Kolinsas – se olen minä. Sisaruskatraan komein – ainakin itse niin haluaisin ajatella. Olen valmis porhaltamaan uusiin seikkailuihin siellä Suomessa. Oletko valmis? ♥

No jos rehellisiä ollaan, erotun minä muusta pentueesta ainakin ulkonäköni perusteella olemalla kaikkein vaalein ja vauhdikkain!

Synnyimme koiratarhalle minä ja sisarukseni Daikiris, Margarita, Vesperis ja Martinis. Koska ihmiskontaktini ovat olleet vähäiset, saatan sisarusteni tavoin hieman ujostella aluksi, mutta uteliaisuus voittaa nopeasti ujouden. Minua kuvaillaan suloiseksi, aktiivikseksi ja leikkisäksi nuoreksi koiraksi. Tulen hyvin toimeen toisien koirien kanssa, koska olen elänyt koko pienen ikäni koirien ympäröimänä.

Olimme onnekkaita, kun koko porukka pääsi Penkta Koja – tarhan kotihoitopaikaan, sillä tarhaolot eivät ole hyväksi kaltaisillemme varttuville koirille. Olen hellyydenkipeä ja malttamaton.  Kaipaan jo kovasti oman ihmisen huomiota ja hyväksyntää.  Rakastan myös lapsia. Itseasiassa rakastan aivan kaikkea. Niin tohkeissani olen kaikesta uudesta ja ihmeellisestä ♥

Tarhalla sanovat, että olisin ihan valmis paketti lähetettäväksi sinne Suomeen. Niin, miten olisi tällainen teini- ikää lähestyvä vauhtihirmu arkeasi sulostuttamaan?