1.6.2022

Hei, olen aktiivinen ja iloinen pieni söpöläinen nimeltäni Koltas. Etsin ikiomaa rakastavaa loppuelämäni kotia sieltä Suomesta ♥

Jouduin elämään ketjussa yhdessä kylässä kaukana Klaipėdasta. Sitten eräs nainen halusi pelastaa minut siltä kohtalolta, että olisin joutunut elämään loppuelämäni sillä tavalla. Hänen mielestään ansaitsin elää kotikoirana, kuten kaikki muutkin koirat. Niinpä päädyin tänne tarhalle turvaan.

Luonteeltani olen tarhan hoitajien mukaan hieno koira, todella helppo sellainen. Olen kävellyt lenkeillä ilman hihnaa niin, että minuun on voinut luottaa. Kuljen aina vierellä ja lähellä, enkä etsi koskaan mitään konflikteja. Olen aktiivinen ja iloinen pieni hauveli, jolla on kaiken lisäksi erittäin hyvä muisti.

Tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta muut koirat eivät erityisemmin pidä minusta, koska haluaisin hallita kaikkia, joten en välitä onko koira iso vai pieni, naaras vai uros. Mielestäni olen yksinkertaisesti ylivertainen kaikkiin muihin verrattuna. Mutta kuten videolta näet, voin mennä kävelylle kenen tahansa kanssa, olen todella upea kävelyjen aikana. Toisin sanoen ongelmia voi ilmetä vain silloin, jos joudun asumaan yhdessä toisen koiran kanssa. Esimerkiksi nyt asun yhden todella vanhan koiran kanssa, joka on erittäin itsevarma, eikä meillä ole mitään ongelmia. Kissojen suhteen mitään testiä ei ole tehty, mutta tarhan väki uskoo, ettei ongelmia heidän kanssaan tulisi. Täällä tarhalla ei näe lapsia, mutta kun en ole koskaan osoittanut minkäänlaista aggressiivista käytöstä, ja olen tullut kaikkien ihmisten kanssa toimeen, uskon niin käyvän myös lasten kanssa.

Unelmoin ikiomasta rakastavasta kodista vapaana kahleista. Voisitko sinä siellä Suomessa tarjota minulle sellaisen? Olisin ikuisesti kiitollinen ♥