11.12.2022

Hei, olen Kombo, kiltti, rauhallinen, ystävällinen ja kaikin puolin upea nuorukainen vaikka ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Tulen samasta paikasta kuin aiemmin jo Suomeen tullut Bruno. Vanha isäntämme rakasti meitä paljon, ja saimme kuljeskella kesän pihalla vapaana. Mutta kun koulut alkoivat, pelkäsivät ohi kävelevät lapset meitä, joten jouduimme pihan perälle likaiseen navettaan kahlituiksi. Olimme siellä, kun PRF:n vapaaehtoiset Suomesta kävivät kesällä meitä katsomassa. Isäntämme oli vakavasti sairas, ja tiesi kuolevansa pian, joten hänen piti luopua meistä. Bruno lähti tarhalle ensin, ja minä jäin pihalle koppiin kytkettynä odottamaan omaa vuoroani.

Niinpä isäntäni menehtyi, ja minäkin pääsin puolestani tänne Mazas Draugasin tarhalle odottamaan omaa vuoroani löytää uusi, rakastava koti. Olenkin osoittautunut oikein suloiseksi, ystävälliseksi, iloiseksi, rauhalliseksi ja kaikin puolin erinomaiseksi hauveliksi.

Rakastan kaikkia, niin ihmisiä kuin muita lajitovereitanikin, joten sovellun hyvin monenlaiseen kotiin. Olen vielä nuori, joten saat minusta seuraa monenlaiseen puuhasteluun. Saisinko olla juuri sinun paras ystäväsi ja osoittaa rakkauttani ja kiitollisuuttani joka päivä ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.