12.8.2022

Hei, olen Kometa, erittäin ihmisrakas, energinen, aktiivinen ja leikkisä tyttö. Etsin itselleni samanhenkistä ikiomaa kotia ♥

Minut ja Visata takavarikoitiin mieheltä, joka kasvattaa koiria rahasta. Kyseessä oli laiton kennel/ pentutehdas. Näin päädyimme tänne Penkta Kojan tarhalle etsimään omaa kotia.

Olen super rakastava, aktiivinen, energinen, leikkisä ja kaiken lisäksi hyvin söpö. Tarvitsen henkistä ja fyysistä toimintaa, aktiivista elämää. Sohvaperunaksi minusta ei ole. Rakastan kaikkia ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsiakin kovasti, mutta en tule oikein toimeen muiden eläinten kanssa.

Sovellun siten parhaiten kotiin, jossa ei ole muita eläimiä. Myös ympäristö, jossa muita koiria tulee vastaan vähän väliä, on liian stressaava. Lapsia uudessa kodissani sen sijaan voi olla useampiakin. Voisitko sinä tarjota minulle ikioman rakastavan kodin, jossa voisin painaa pääni pehmoiseen petiin ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.