9.8.2022

Hei, olen Konaras, ujo, mutta utelias, rohkea ja aktiivinen nuori poika vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Olen Kokin poika, pellolle syntynyt. Juoksentelin vapaana pelloilla kuten äitini ja sisareni (Pula), joten en tiennyt mitä ihmisen rakkaus on.

Ujostelen vielä hieman ihmisiä, mutten ole osoittanut mitään aggression merkkejä tarhan ihmisten käsittelyssä. Olen vahva, mutta oppinut jo kulkemaan hienosti hihnassa äitini kanssa. Toisten koirien kanssa tulen oikein hyvin toimeen.

Tarvitsen perheen tai ihmisen, jolla on kokemusta meistä ujoista koirista. Minua auttaisi todella paljon, jos kotona odottaisi toinen kiltti koira, joka näyttäisi minulle miten kodissa toimitaan. Minusta tulee upea koira, jos saan oppia omaan tahtiini, että ihminen on paras ystävä. Rakkaudella ja kärsivällisyydellä se kyllä tapahtuu. Olenhan rohkea, utelias ja aktiivinen koira, kuten kaikki nuoret pojat, ja sydän avoinna juuri sinulle ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.