Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Korida nyk. Kiira

23.2.2022

Wuh sinne Suomeen!
Minä olen Korida ja olen vailla ihka omaa kotiani.

Päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle, sillä omistajani erosivat, eikä kumpikaan heistä pystynyt huolehtimaan minusta yksinään.

Ulkonäköni on vähintäänkin yhtä vekkuli kuin luonteeni! Värityksessäni käyn läpi melkein kaikki ruskean ja beigen sävyt ja tarkkaavaisimmat ovatkin saattaneet jo huomata, että yksi silmistäni on kirkkaan jäänsininen ja toinen puolestaan kauniin vaaleanruskea. Kokonaisuudessaani olen kuin ilmetty mini-husky!

Tarhalla kanssani aikaa viettävät työntekijät kuvailevat minua ihan mahtavaksi persoonaksi: Olen leikkisä, iloinen, kiltti ja aktiivinen tehopakkaus, joka rakastaa ihmisten antamaa huomiota ja rakkautta enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

Minulle etsitään kotia, jossa saisin elää joko perheen ainoana silmäteränä tai toisen karvakuonon kaverina. Toivon, että tulevassa perheessäni haluttaisiin ja osattaisiin tarjota minun kaltaiselleni aktiiviselle koiralle tarvitsemaani virikettä ja liikuntaa, sillä täyttä sohvaperunaa minusta tuskin saa tekemälläkään, vaikka ihmisten läheisyydestä kovasti pidänkin.

Jos tämän tekstin luettuasi tunnet sisälläsi hassusti hehkuvaa lämpöä tai kenties muutamia vatsassa lenteleviä perhosia, niin ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan. Haluaisin kovasti päästä jo kotiin!