18.4.2022

Hei, olen Kupla, hieman ujo mutta ystävällinen seniorineito vailla omaa kotia ♥

Päivitys tilanteeseeni 29.5.2022

Olen reipastunut todella paljon, ja ujous on karissut. Hoitajani ovat niin rakastavia ja kärsivällisiä, että heihin on ollut helppo alkaa luottamaan. Hihnassa kävelykin sujuu jo kuin konkarilta. Käy katsomassa tuorein video, jossa näet melkoisen kehityksen siitä kun tulin tarhalle. Eikä siitä ole kuin reilu kuukasi aikaa.

18.4.2022

Tulin tänne tarhalle maatilalta, jossa asustelin 20 muun koiran kanssa. Tilan vanha rouva rakasti meitä, mutta hänellä ei ollut aina varaa edes ruokaan, joten olimme usein nälkäisiä. Niinpä vaeltelimme vapaana pelloilla ja kylässä ruokaa etsien. Ei niin isossa laumassa saa myöskään ihmiseltä kaipaamaamme huomiota ja rakkautta. Puolet laumastamme päätyi tänne Mazas Draugaksen tarhalle.

Hihnassa käveleminen on minulle täysin uutta, kun en ole sitä koskaan aiemmin kokenut. Niinpä opettelen sitä pikku hiljaa joka päivä. Olen täällä uudessa paikassa hieman ujo, mutten kuitenkaan liikaa. Alkuun suhtaudun uusiin ihmisiin varauksella, ja saatan haukkua pelosta. Mutten koskaan osoita aggressiivista käytöstä, en näytä hampaita saati pure. Viihdyn oikein hyvin muiden koirien seurassa, ja se tuo minulle myös turvallisuuden tunnetta. Sopisin siis oikein hyvin kotiin, jossa olisi kiltti koira, jos toinenkin odottamassa, ja näyttämässä miten kotioloissa toimitaan.

Kaikesta huolimatta pidän ihmisen läheisyydestä ja siitä, että minua paijataan. Rakkaudella ja kärsivällisyydellä saat minusta ikionnellisen ja kiitollisen ystävän ♥