12.4.2022

Hei, olen Kuro, kiltti ja suloinen poika vailla ikiomaa kotia ♥

Tulin tänne tarhalle maatilalta, jossa asustelin 20 muun koiran kanssa. Tilan vanha rouva rakasti meitä, mutta hänellä ei ollut aina varaa edes ruokaan, joten olimme usein nälkäisiä. Niinpä vaeltelimme vapaana pelloilla ja kylässä ruokaa etsien. Ei niin isossa laumassa saa myöskään ihmiseltä kaipaamaamme huomiota ja rakkautta. Puolet laumastamme päätyi tänne Mazas Draugaksen tarhalle.

En siis vielä tiedä kuinka hihnassa kuuluu kävellä, joten koko touhu pelottaa. Mutten ole kuitenkaan agressiivinen hoitajilleni, jotka yrittävät kytkeä minut hihnaan. Tässä uudessa ympäristössäni ja tilanteessani olen ujo, mutta vain hieman. Pidän siitä, kun saan huomiota ja paijauksia osakseni. Olen jopa oppinut pyytämään sitä, kun se tuntuu niin hyvältä. Rakastan olla ihmisen lähellä, ja se tuo minulle turvallisuuden tunnetta. Olen myös erittäin ystävällinen muille koirille, enkä edes puolusta ruokaani.

Voisin siis sopia oikein hyvin perheeseen, jossa on toinen kiltti koirakaveri näyttämässä minulle kuinka eletään kotikoirana. Saisinpa pian ikoman rakastavan loppuelämäni kodin. Käythän täyttämässä adotiohakemuksen, niin minä puolestani tulen tuomaan kotiisi jättiannoksen rakkautta ja kiitollisuutta ♥

https://www.youtube.com/shorts/upbrj8ah8f0