Etusivu / Adoptio / Varatut / Kuskusas nyk. Nipsu

13.9.2022

Olen Kuskusas, hilpeä heppu etsimässä kotia tositarkoituksella. Minua on luonnehdittu varsinaiseksi ilopilleriksi, vaikka taustani vetääkin vakavaksi.

Sain elää nuoren koiran huoletonta elämää hetken, omistajani antoi minun jopa asua asunnossa, mikä on melko harvinaista näillä kulmilla meille lemmikkieläimille.

Elämän kurssi kuitenkin kääntyi huonompaan suuntaan, kun omistajani joutui sairaalaan, eikä palannut sieltä enää. Oli selvää, ettei ihminen, joka ei pystynyt huolehtimaan itsestään, kyennyt huolehtimaan minustakaan. Siispä ratkaisu oli sitoa minut yksin navettaan. Siellä minä odotin nälissäni, kylmissäni ja ihmeissäni. Onneksi kiltti sosiaalityöntekijä otti yhteyttä turvakotiin ja pyysi saada minut suojaan ♥

Koska olen asunut joskus ihmisten kanssa, omaksun minä kelpo kotikoiran taidot. Minusta voisi olla jopa ensikoiraksi, niin sosiaalinen olen. Rakastan kaikkia ihmisiä ja olen myös erittäin hyvä kaveri lasten kanssa. Rakastan rapsutuksia ja minua on helppo käsitellä. Olisitko valmis kaappaamaan minut kainaloon?